Casti játék

A Castimonia Kft. Casti badge (díjazás) játék rendszerével az oldalon megjelent írásokat és vásárlási aktivitásokat jutalmazzuk. A díjazási rendszer különböző szintekből és díjakból áll. Az oldalon az anyagok közzétételéhez kapcsolódóan korhatár megjelölés nincs. A Casti játékban a felhasználó regisztráció mellett és kizárólag az oldalon megfogalmazott témában és formában teheti közzé alkotását.

A különböző szintek és díjak az oldalon feltüntetett feladatok és vásárlások teljesítését követően érhetőek el a látogatóknak. Minden szinthez és díjhoz megadunk egy feladatot, vagy vásárlási értéket. A szintek és díjak aktivitási és vásárlási értékei az oldalon nyilvánosan elérhetőek. A különböző szintek és díjak eléréséről email-ben küldünk tájékoztatót a Felhasználónak. A beküldött történetek, ötletek, egyéb alkotások kizárólag saját, jogtiszta forrásból tehetők közzé. Az anyagot beküldő, feltöltő természetes, vagy jogi személy kizárólagosan és egyetemlegesen vállalja a szerzői, személyes és esetleges vagyoni jellegű jogsértések mindennemű következményét. A beküldött anyagok és vélemények nem sérthetik a közerkölcsöt, semmilyen formában nem segíthetik elő az agressziót, a természet pusztítását, mások megkülönböztetését, nem sérthetnek személyiségi jogokat, nem utalhatnak erőszakos cselekedetre, nemiségre, vallási, etnikai, politikai, illetve bármilyen jellegű kisebbségi hovatartozásra. Az ilyen és más hasonló, vagy diszkriminatív jellegű szövegek és egyéb kifejezési eszközök, módszerek közzétevői bűncselekményt követnek el, akikkel szemben előzetes felszólítás nélkül eljárás kezdeményezhető. A Casti játék 2017. március 1-től visszavonásig tart. A szervező Castimonia Kft. A Casti játékban a beküldött írások számát nem korlátozzuk.

A játékban minden olyan regisztrált felhasználó részt vehet, akinek a tartalma máshol nem duplikált, nem ütközik a fentiekben felsorolt szerkesztési elvekbe, nem forgalomterelési céllal jött létre és nem PR, vagy marketing tartalom. A játékból kizárható az a poszt, ami megsérti a Castimonia ÁSZF-jét. A szabályzat módosításának jogát fenntartjuk.

Az oldalon történő regisztrálással a felhasználó és a szerzői mű tulajdonosa tudomásul veszi és vállalja az alábbiakat:

  • A művek mellett a Castimonia Kft. hirdetéseket és egyéb anyagokat, üzeneteket helyezhet el.
  • A művek kikerülhetnek a Heim Pál Alapítvány weboldalaira, más gyűjtőoldalakra, de ezekre a Castimonia Kft. nem vállal kötelezettséget.
  • A művek esetleges kiemelése nem biztosít mindenkinek azonos szereplést, a kiemelés egyedi döntések mentén valósul meg.
  • A Casti játékban résztvevők tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket, vagy a regisztráció során megadott egyéb azonosítójukat a Castimonia Kft. minden további feltétel és ellenérték nélkül, a játékkal és a weboldal által közvetített üzenetekkel kapcsolatban nyilvánosságra hozza.
  • A regisztrált felhasználók kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt, s hozzájárulnak adatainak a kezeléséhez.

 

Mit jelent az, hogy jogtiszta forrás?

Az interneten elterjedt keresők (Google, Bing, stb.) használata során áll fenn az a veszély, hogy olyan képeket, szövegeket, illusztrációkat töltünk le, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak és felhasználásukat a tulajdonos korlátozza. A szerzői jogvédelem alatt álló anyagok esetén például figyelmeztetést kaphatunk a keresőkben kidobott találatoknál. Mindenképpen érdemes tehát saját forrásból dolgozni, mert ha véletlenül lelepleződik a “bitorlás”, akkor hatósági eljárás is indulhat az elkövető ellen.