Neked is fontos az értékteremtés?

A Casti-közösség ötlete azért született meg, mert mi hiszünk abban, hogy egy igazán sikeres vállalkozást a belőle kinővő közös értékteremtés emel az átlag fölé. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy minden vásárlónkat az aktív közösségi részvételre buzdítsuk. Ennek legkreatívabb megnyilvánulása az lehet, ha megosztod velünk Saját történetedet!

Ragadj Billentyűzetet!

Szeretsz írni? Vagy csak van egy jó sztorid, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes lenne megosztani a Casti-közösséggel? Esetleg isteni szikraként pattannak ki fejedből a kreatív, értékteremtő ötletek? Nos, akármelyikről is legyen szó, mi nagyon szívesen olvasnánk a gondolataidat! Ragadj billentyűzetet, és oszd meg velünk Saját történetedet!

Mit kapsz cserébe?

Az értékes és pozitív gondolatokért jutalom is jár! Miután elküldted nekünk a (maximum 900 karakteres) történetedet, mi egy virtuális, kézműves medállal ajándékozunk meg. Így nemcsak közelebb kerülsz ahhoz, hogy szintet lépj az Érték-mérőben, de a közösség többi tagja elé is pozitív példát állítasz. Izgatottan várjuk a történetedet, írd meg még ma!

A te történeted