Vörösboros forró csoki

Hozzávalók (2 személyre): 4 dl tej (lehet növényi is) 1/2 tábla étcsokoládé (legalább 70%-os) cukor vagy édesítő ízlés szerint 2 dl alkoholmentes vörösbor (pl. Blue Nun Red) egy csipet fahéj tejszínhab Elkészítés Melegítsd fel a tejet egy lábosban. Ha meleg, akkor add hozzá a darabokra tört csokit és kevergesd addig, amíg el nem olvad. Öntsd […]

ANANÁSZ FRENCH

Most holnap estére (vagy már inkább napközbenre 🙂 ) ajánlanék Nektek egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető pezsgőkoktélt. Nagyon-nagyon finom!!!

JEGES BOROS/PEZSGŐS SZŐLŐ

Már nyáron meg akartam osztani ezt a receptet, érett a ribizli, nagyon kézenfekvő volt, de a lurkóim lelegelték 🙂
Mivel egész évben elérhető szőlő (meg pezsgő és bor is persze), és közelednek az ünnepek, ezért jött most ez a finomság. Nagyon egyszerű, és a karácsonyi vagy szilveszteri asztalra tökéletes nasi

PEZSGŐS KUGLÓF

Sajnos (?) nekünk nagy gyengénk a kevert süti… Különösen a szaftos, puha, meleg kuglóf. Ugyan számtalan módon elkészíthető, nagyon egyszerű, a pezsgővel mégis elegáns hatású lesz… Szerintünk elsőosztályú karácsonyi vendégváró sütemény, de komótos ünnepi reggelekre se utolsó. Mondjuk egy pohár pezsgővel 😉