Üzleted vagy webáruházad van? Magánszemélyként nagyon tetszenek alkoholmentes termékeink? Dolgozzunk együtt!

A webshopunkban található alkoholmentes italok kizárólagos nagykereskedőjeként keresünk keresünkolyan  partnereket, akik szívesen foglalkoznának ezen termékek forgalmazásával.

Partnereink számára kedvező feltételeket biztosítunk, hogy minél könnyebb, és gyümölcsözőbb legyen a termékeinkkel való foglalatoskodás.

Igény esetén egy személyes konzultáció keretein belül megválaszoljuk az esetlegesen felmerülő kérdéseket, és termékbemutatót tartunk, webshopoknak online adatfrisstítést (árak, készletek, fénykép, leírás stb.), viszonteladói bejelentkezést és rendelési lehetőséget biztosítunk a weboldalon keresztül.

Jelentkezés
Ha számlaképes vagy, nem számít, hogy rendelkezel-e üzlethelységgel és/vagy webáruházzal, mert egyéni vállalkozóként is értékesítheted termékeinket, akár tematikusan, akár egyben.

Minimum rendelési érték nincs – akár 1 db termék is rendelhető.
Kiszállítással és személyes átvétellel is rendelhetőek a termékek.
Ingyenes szállítás nettó 100.000.- Ft felett (alatta a futárköltséget számlázzuk).
Kedvezmények: Viszonteladói partnereink részére kedvezményes árakat kalkuláltunk
„Dropship” kiszállítás is lehetséges (a terméket mi küldjük ki a vásárlónak közvetlenül, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene, csupán a rendelés adatait küldöd át nekünk, a fizetés után pedig a jutalékkal elszámolunk).

Jelentkezz most!
Küld el rövid bemutatkozásodat az [email protected] e-mail címre, vagy keress minket telefonon (+36-30-680-8218)

Várjuk jelentkezésed egy sikeres együttműködés reményében!